Vuoden tehyläinen työntekijä

Tehyn Satakunnan ammattiosasto 250 ry halusi jälleen palkita vuoden Tehyläisen työntekijän. Vuoden Tehyläinen palkittiin ammattiosastossamme jo viidettä kertaa. Halusimme palkita terveydenhuoltoalalla esimerkillisellä tavalla toimivan aktiivin. 

Vuoden 2023 Tehyläinen työntekijä on laboratoriohoitaja Sirkku Koskinen (Satadiag päivystävä laboratorio). 

Alla kollegoiden perusteluja:

Sirkku toimii tiiminvetäjänä päivystävän laboratorion hematologian työpisteessä. Hän on aina iloinen, auttaa ja huolehtii työpisteen töistä. Sirkun vahvuuksiin kuuluu mm. uusien työkavereiden perehdyttäminen ja opiskelijaohjaus. Erityistaitona hänellä on vahva osaaminen solujen morfologisissa muutoksissa ja leukosyyttien erittelylaskennassa, ja hänen ammattitaitoaan arvostetaan hematologian lääkäreiden keskuudessa huomattavasti. 

Yhteistyö poliklinikoiden ja osastojen kanssa näkyy esimerkiksi luuydinnäytteenottojen yhteydessä, koska Sirkku on kuin kävelevä tietopankki, jolta voi kysyä tutkimuksiin liittyen mitä vain. 

Sirkku myös jakaa osaamistaan muille työntekijöille pitämällä koulutuksia solujen morfologiasta, leukosyyttien erittelylaskennasta ja erilaisten tautitilojen aiheuttamista muutoksista hematologisiin tutkimuksiin.

Sirkku on käynyt puhumassa myös koululaisille laboratoriohoitajan työstä, jotta myös tulevaisuudessa meillä olisi työkavereita ja
kollegoita.

Sirkku on huikea työkaveri, one of a kind!

Vuoden Tehyläinen työntekijä palkittiin
* diplomilla
* kukkakimpulla 
* lahjakortilla ravintola Andaluciaan (arvo 200 euroa) 

Sydämelliset Onnittelut Sirkku! 
 

Ehdokkaita oli kaikkineen viisi. 
Kaikki muut ehdokkaat palkitsemme 20 euron kukkalahjakortilla Kukkskauppa Kukkii. 

 

Alla aiempien vuosien Vuoden Tehyläisiä


VUODEN TEHYLÄINEN TYÖNTEKIJÄ 2022

Tehyn Satakunnan ammattiosasto 250 ry halusi jälleen palkita vuoden Tehyläisen työntekijän. Vuoden Tehyläinen palkittiin ammattiosastossamme jo neljättä kertaa. Halusimme nyt ja haluamme jatkossakin palkita terveydenhuoltoalalla esimerkillisellä tavalla toimivan aktiivin.

Vuoden 2022 Tehyläinen työntekijä on sairaanhoitaja Hanna Tuomi. 

Seuraavassa kollegoiden perusteluja:

1. Hanna on innostunut oman ammattinsa kehittämisestä ja onkin neljän tutkinnon hoitaja.
2. Hanna toimii aktiivisesti yhteistyössä erittäin laajan sidosryhmäjoukon kanssa ja on myös Syöpätautien yksikössä tärkeä linkki eri ammattiryhmien välillä.
3. Hanna on suurella sydämellä tehyläinen. Emme toki saa unohtaa Hannan upeaa huumorintajua ja työpäivää piristävää naurua! 
4. Hanna on rautainen ammattilainen. Ei ole mitään kysymystä, mihin Hanna ei etsisi vastausta;  kuuluu se hänen ydintyöhönsä tai ei. 

Vuoden Tehyläinen työntekijä palkittiin
* diplomilla
* kukkakimpulla 
* lahjakortilla @ravintolaraatihuone (arvo 200 euroa) 

Sydämelliset Onnittelut Hanna!

Ehdokkaita oli kaikkineen kolme. 
Kaikki muut ehdokkaat palkitsemme 20 euron kukkalahjakortilla @kukkakauppakukkii

VUODEN TEHYLÄINEN TYÖNTEKIJÄ 2021

Tehyn Satakunnan ammattiosasto 250 ry halusi jälleen palkita vuoden Tehyläisen työntekijän. Vuoden Tehyläinen palkittiin ammattiosastossamme jo kolmatta kertaa. Halusimme nyt ja jatkossakin haluamme palkita terveydenhuoltoalalla esimerkillisellä tavalla toimivan aktiivin. 

Vuoden 2021 Tehyläinen työntekijä on sairaanhoitaja Ritva Peltomaa. Ritvasta saimme kolme eri ehdotusta. Seuraavassa kollegoiden perusteluja:

1. Ritva on rautainen oman alansa osaaja ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistaan ja kannustaa myös muita siihen. Työtehtävissään hän on tarkka ja hoitaa oman endokrinologisen hoitajan vastuualueensa mallikkaasti.
2. Ritva ohjaa ja opastaa sekä kollegoita että opiskelijoita.
3. Ritva on työyhteisössä ennen kaikkea innostaja, kannustaja ja myönteisen ilmapiirin kohottaja.
4. Ritva on reilu ja ystävällinen työkaveri. Hän on motivoitunut, positiivinen ja innostava työkaveri, todellinen ammattilainen. Ritva on aktiivinen tehyläinen ja tuo ammattiosastonsa asiat työyhteisönsä tietoon. Hoitaa myös yhdysjäsenen työnsä mallikkaasti.

Vuoden Tehyläinen työntekijä palkittiin
* diplomilla
* kukkakimpulla 
* ravintolalahjakortilla Bistro Yvonne (arvo 200 euroa) 

Sydämelliset Onnittelut Ritva!

Ehdokkaita oli kaikkineen 4, yksi ehdotus koski kokonaista osastoa. Kaikki muut ehdokkaat palkitsemme 20 euron kukkalahjakortilla Kukkakauppa Kukkii

 


 

VUODEN TEHYLÄINEN TYÖNTEKIJÄ 2020

 

Tehyn Satakunnan ammattiosasto 250 halusi palkita vuoden 2020 Tehyläisen työntekijän. Haluamme nyt ja jatkossakin palkita terveydenhuoltoalalla esimerkillisellä tavalla toimivan aktiivin.

Tänäkin vuonna ehdokkaat olivat niin hyvi, joten yhden sijasta hallitus valitsi kaksi Tehyläistä. Vuoden 2020 Tehyläiset työntekijät ovat

Minna Ampio, sairaanhoitaja YAMK, hyvinvointianalyytikko

Leena Vallavuori, fysioterapeutti

 

Vuoden Tehyläiset työntekijät palkitaan

* diplomilla

* kukkakimpulla

* lahjakortilla ravintola Borgiin (arvo 200 €)

 

Sydämellliset Onnittelut molemmille!!

 

Ehdokkaita oli kaikkineen 10 henkilöä. Kaikki muut ehdokkaat palkitsemme 20 euron kukkalahjakortilla Kukkakauppa Kukkii:hin.