Ammattiosastomme

 

Tehyn Satakunnan ammattiosasto ry (268)

 

Tehyn Satakunnan ammattiosasto on noin 1250 jäsenen aktiivinen ammattiosasto. Ylintä päätösvaltaa käyttää ammattiosaston kokous, joka valitsee puheenjohtajan ja hallituksen, hyväksyy tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä -suunnitelman ja talousarvion.

Ammattiosasto on valinnut kahden kokouksen mallin eli vuosittain pidetään kevät- ja syyskokous. Ammattiosaston sääntömääräiset kokoukset pidetään siis kaksi kertaa vuodessa; syyskokous nimensä mukaisesti ajoittuu syys- joulukuuhun ja kevätkokous maalis- huhtikuuhuun.

 

Hallitus

Ammattiosaston hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi varsinaiset jäsenet ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Hallituksen kokouksiin voivat osallistua kaikki varajäsenet sekä tehyläiset työsuojeluvaltuutetut ja luottamusmiehet.

Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja kesäaikaan tarvittaessa.

 

Ammattiosaston tehtävä

Ammattiosaston tehtävänä on hoitaa jäsentensä paikallista edunvalvontaa. Ammattiosaston hallituksen ja luottamusmiesorganisaation yhteistyö on edunvalvonnan onnistumisen ehto.

Sekä ammattiosaston hallitus että luottamusmiesorganisaatio tarvitsevat edunvalvontatyöhönsä jäsenistön tuen.

Tehyn Satakunnan ammattiosasto on varsin aktiivinen ja toimelias ammattiosasto, jonka tavoitteena on ennenkaikkea valvoa jäsentensä etua ja toimia jäsentensä edunvalvojana.

 

Yhdysjäsenet

Kaikkiin Satasairaalan yksiköihin, joissa työskentelee Tehyläisiä, on nimetty tehyläinen yhdysjäsen. Yhdysjäseniä on noin 90.

Yhdysjäsenen puoleen voit kääntyä jäsenyyteen liittyvissä asioissa, häneltä saat tietoa myös luottamusmiehistä.

Yhdysjäsenen tehtävänä on muun muassa:

  • varmistaa, että uudet työtoverit ja myös käytännön harjoittelua suorittava opiskelijat ovat Tehyn jäseniä tai liittyvät Tehyyn sekä opastaa heitä liittymisessä
  • ohjata jäsenyystietojen muutoksissa
  • pitää yhdysjäsenkansio ajan tasalla työpaikoilla
  • tiedottaa ammattiosaston sekä Tehyn toiminnasta ja tapahtumista
  • välittää ammattiosaston hallitukselle tietoa oman toimialueensa tärkeistä asioista